BAHAGIAN KEWANGAN PENGURUSAN PEROLEHAN | PEJABAT BURSAR
» PERKHIDMATAN » FUNGSI BAHAGIAN KEWANGAN PEJABAT BURSAR » BAHAGIAN KEWANGAN PENGURUSAN PEROLEHAN

BAHAGIAN KEWANGAN PENGURUSAN PEROLEHAN

• Memproses dan menguruskan pendaftaran syarikat dan individu yang ingin bertransaksi dengan Universiti Putra Malaysia.
  • Menguruskan dan memantau perolehan Universiti seperti pembelian terus, sebut harga, tender, rundingan terus, kontrak pusat, kontrak pusat sistem panel dan ebidding termasuk perolehan secara elektronik.
  • Menguruskan dan memantau penyediaan surat setuju terima dan kontrak perjanjian perolehan.
  • Menguruskan dan memantau rekod bon pelaksanaan yang berkaitan dengan kontrak perolehan.
  • Urusetia Jawatankuasa Sebut Harga A, Jawatankuasa Sebut Harga B, Lembaga Perolehan dan Jawatankuasa Perolehan Anak Syarikat.
  • Memantau penilaian prestasi syarikat.

Kemaskini:: 30/11/2020 [azizal]

SXDdOAp~