PERTANDINGAN BOWLING PERSAHABATAN UPM – ExPUO MERIAH | PEJABAT BURSAR
» BERITA » PERTANDINGAN BOWLING PERSAHABATAN UPM – ExPUO MERIAH

PERTANDINGAN BOWLING PERSAHABATAN UPM – ExPUO MERIAH

SERDANG, 18 Jun 2023 - Satu perlawanan persahabatan bowling diantara Kelab Bowling Staf UPM dan ExPUO (Bekas pelajar Politeknik Ungku Omar) telah diadakan pada 18 Jun 2023 bertempat di Kuala Lumpur Megalane, Endah Parade, Sri Petaling.

Sebanyak 10 pasukan telah memeriahkan perlawan tersebut dan telah UPM telah menghantar 5 pasukan yang terdiri daripada 3 pemain sepasukan .

6 orang staf Pejabat Bursar telah dipilih untuk menyertai perlawanan ini iaitu En. Mohd Asri bin Abdullah, En. Mohamad Halim bin Mohamad Wahab, Noor Mahfuzah bt. Marhalim, Nur Maizurida bt. Ibrahim, Pn. Nur Ezrin bt. Abdol Rahim dan Pn. Nor Azima bt. Abd Malek.

Menurut En. Mohd Asri, yang juga merupakan bekas pelajar Politeknik Ungku Omar, perlawanan ini bertujuan untuk mengeratkan hubungan silaturrahim yang terjalin antara Staf UPM dan alumni PUO.

Perlawanan tersebut telah dimenangi oleh pasukan dari ExPUO.

Tarikh Input: 23/06/2023 | Kemaskini: 23/06/2023 | aini_abd

SXFDBAm~