MESYUARAT AGUNG(AGM) KSKB PEJABAT BURSAR KE-18 | PEJABAT BURSAR
» BERITA » MESYUARAT AGUNG(AGM) KSKB PEJABAT BURSAR KE-18

MESYUARAT AGUNG(AGM) KSKB PEJABAT BURSAR KE-18

SERDANG, 03 November 2023 - Akhirnya, dua (2) tahun telah pun sampai ke penghujungnya. Telah tiba saatnya barisan AJK KSKB sesi 2021-2023 melangkah pergi dan barisan AJK KSKB sesi 2021-2023 pula memikul tanggungjawab. Mengambil keberkatan Jumaat yang berkat Kelab Sukan dan Kebajikan Pejabat Bursar (KSKB) telah mengadakan Mesyuarat Agung (AGM) KSKB Pejabat Bursar ke 18.Mesyuarat telah diadakan dengan meriah dan seramai 138 orang staf telah menghadiri mesyuarat tersebut.

Mesyuarat dimulakan dengan nyanyian Lagu Negaraku dan Putra Gemilang oleh semua staf yang hadir dan disusuli pula bacaan doa daripada En Azrul Bin Mohamad Juni.Selepas itu,ucapan alu-aluan daripada Tuan Pengerusi,En Azahari Bin Mohamad dan akhirnya mesyuarat AGM dirasmikan oleh Penaung KSKB, iaitu Puan Hajah Izariahwati Binti Mohd Isa secara atas talian kerana Puan Bursar berada di UPM Kampus Bintulu atas urusan rasmi ketika itu. Majlis telah berlangsung selama 3 jam.

Sebanyak 25 hadiah cabutan bertuah telah disediakan.Bagi acara cabutan nombor bertuah pertama,sebanyak 10 nombor telah disampaikan oleh Timbalan Bendahari Kanan,En Yusri Bin Hashim.Bagi pembentangan laporan kewangan 31 Oktober 2023 dan segala aktiviti KSKB sepanjang tahun 2021 sehingga 2023 telah disampaikan oleh En. Fadzil Hanafi Bin Ibrahim.Terima kasih diatas sumbangan dan tahniah kerana telah menjadi sebahagian daripada ‘Bursarian’ yang amat berdedikasi.

En Mohd 'Akhi Bin Abu Bakar telah menyampaikan hadiah bagi 10 lagi nombor cabutan bertuah sesi kedua.Selepas itu,mesyuarat diteruskan dengan Tayangan Montaj 'Memori KSKB 2022-2023'.

Mesyuarat dimeriahkan lagi dengan pembentangan dan undian usul.Sebanyak 13 usul dibentangkan dan setiap usul mendapat pelbagai komen dan cadangan daripada semua staf.

Di penghujung acara, telah diperkenalkan senarai Ahli Jawatankuasa KSKB yang terbaru bagi sesi 2023-2025.Tahniah kepada yang telah terpilih dan semoga dapat menggalas amanah dan tanggungjawab yang telah diberikan. Tidak lupa juga terima kasih kepada Ahli Jawatan Kuasa KSKB sesi 2021-2023 atas segala penat lelah dan sumbangan selama menjadi AJK .Tahniah kawana-kawan!

Berikut adalah barisan pimpinan baharu AJK KSKB sesi 2023-2025:

BAHAGIAN KEWANGAN HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS)

1) Ezzi Farhan bin Rosdi

2) Nur Hanisah binti Idris

BAHAGIAN KEWANGAN KEMUDAHAN STAF

1) Binti Hajera binti Tahir

2) Nur Raimillda binti Roslan

SEKSYEN KEWANGAN PEMBANGUNAN & CANSELORI (SKP)

1) Nurulain binti Saharudin

BAHAGIAN KEWANGAN PENGURUSAN ASET